Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op spanje.startpagina.nl

vakantie met oudere kinderen

 • ingrid

  Ben nog nooit in Spanje geweest, kan iemand mij vertellen wat een leuke bestemming is om met kinderen van 17 en 14 naar toe te gaan: we hebben geen behoefte aan heel toeristische, schreeuwerige toestanden maar het liefst een complex waar van alles te doen is, dicht bij strand en restaurantjes e.d., ik kom er niet achter of die combinatie in Griekenland te vinden is.

  Bedankt.

 • ingrid

  Foutje in het vorige bericht (stom!!!) Ben nog nooit in Spanje geweest, kan iemand mij vertellen wat een leuke bestemming is om met kinderen van 17 en 14 naar toe te gaan: we hebben geen behoefte aan heel toeristische, schreeuwerige toestanden maar het liefst een complex waar van alles te doen is, dicht bij strand en restaurantjes e.d., ik kom er niet achter of die combinatie in Spanje te vinden is.

  Bedankt.ingrid schreef:

  >

  > Ben nog nooit in Spanje geweest, kan iemand mij vertellen wat

  > een leuke bestemming is om met kinderen van 17 en 14 naar toe

  > te gaan: we hebben geen behoefte aan heel toeristische,

  > schreeuwerige toestanden maar het liefst een complex waar van

  > alles te doen is, dicht bij strand en restaurantjes e.d., ik

  > kom er niet achter of die combinatie in Griekenland te vinden

  > is.

  > Bedankt.

 • Danielle

  Ik zou zeggen ga eens bij een reisbureau langs? Die kunnen je waarschijnlijk meer vertellen over zulke complexen.

 • ingrid

  Beste Danielle

  Bedankt voor je tip, heb ik natuurlijk aan gedacht maar heb meer vertrouwen in de ervaringen van mensen die zelf zo'n vakantie hebben “gevierd” als in een reisbureau die reizen verkoopt.

 • dino

  kijk eens op www.tendida.com/tenerife.html

 • Tania

  Hallo,

  Volgens mij is het hier aan de Costa de la Luz zowel boeiend voor tieners als voor volwassenen. hier kom je zeker nog niet veel toeristen tegen. Wat maakt het hier zo interesant voor kinderen, ze kunnen hier een complex nemen met zwembad,paddel, minnigolf en kunnen hier op het strand leren surfen, kiten of enkele uitstappen doen zoals gaan paardrijden, gaan mountenbiken, naar dansende paarden gaan kijken, dolfijnen gaan spotten en zoveel meer. Hier kan je relaxen, genieten van natuur of van heelveel cultuur.

  Moest u dit boeien kan ik u eventueel enkele appartementen aanbieden, daar ik hier een verhuurbedrijf heb van appartementen.

  Mvg,

  Tania Goovaerts,

  Tel:0034.662.65.38.74

  E-mail: taniagoovaerts1@yahoo.es

 • yvonne

  misschien is ibiza iets voor jullie, wordt aangegeven als feest eiland maar wij hebben ook de andere kant van ibiza leren kennen. wij komen er nu reeds 18 jaar met onze kinderen en hebben ons nog nooit verveeld. onder tussen hebben wij er ook een app. gekocht in santa eularia in de wijk siesta, op een ruim opgezet park met groot zwembad winkels en retaurantjes naast de deur, het strand en het centrum op loopafstand. wij hebben het app. nog enkele weken vrij, misschien is dit iets voor jullie? voor meer info mail naar lbleeker@tiscali.nl

 • Josine Deen

  Hallo Yvonne,

  Leuk je bericht. Misscien is Ibiza inderdaad wel iets voor ons. Kun je aangeven welke periode het appartement nog vrij is, voor hoeveel personen, waar het ligt/de naam van het park en welke voorzieningen er in eht apaaprtement zijn? Wij zijn een gezin bestaande uit 2 ouders en twee dochters bijna 16 en 18 jaar oud.

  Graag je bericht, Met vroiendelijke groeten Josine Deen

 • michel.vr

  neem eens een kijkje op: http://vakantieboekjezo.nl/spanje

  Veel aanbod van wat Spanje allemaal te bieden heeft voor leuke prijsjes

 • Ingrid

  Wie weet een leuke camping aan zee of meer waar ook veel oudere jeugd (16 en 18 jaar) nog meegaan met hun ouders? Liefst niet meer dan 1400 km. Of andere leuke ideeen om met oudere jeugd te gaan doen.